Despre Noi

Despre Noi

Vayana Collection este inspirată de  femei cu imaginație și clasă care își prețuiesc individualitatea lor. Îmbrăcate în modelele rafinate, elegante mărcii, își subliniază frumusețea naturală lor.

Pe lângă eleganța sa nesfârșită, Vayana Collection este de o calitate impecabilă. Pentru noi, o haină frumoasă înseamnă o țesătură bună. De aceea, de patru ori pe an, designerii noștri selectează țesături pentru colecțiile noastre din orașul italian Prato, cunoscut pentru textilele sale excepționale. Se bazează mai ales pe țesăturile naturale. Așa asigură că linia și culorile nu se vor schimbă în timp.

Modelele sunt realizate în conformitate de cele mai stricte standarde din vestul Europei, deoarece Vayana Collection este brandul al BTB Bulgaria - compania lider în producția de îmbrăcăminte pentru femei. De acum douăzeci de ani, lucrează pentru uriașii modei din lume. Printre clienții ei se numără Comma, s.Oliver (Women), Hallhuber (Donna), Esprit, Peek & Cloppenburg, Oui și alții.

Toate modelele ale Vayana  Collection aduc un sentiment de grijă, atenție la detalii și precizie germană. Asta nu este din greșeală. Brandul a fost creat special pentru piața noastră de către omul de afaceri german Achim Bayerl, proprietarul BTB Bulgaria. Împreună cu echipa sa el impune criterii de înaltă calitate în Bulgaria și creează estetica și confortul pe care femeia bulgară îl merită.